Preuzimanje i instalacija eToroa

eToro je moguće koristiti na dva različita načina. Prvi uključuje preuzimanje eToro aplikacije koja nudi veći komfor i bolje korisničko sučelje. Druga opcija je korištenje eToro WebTradera koji se može koristiti u bilo kojem internetskom pregledniku. Međutim, kontroliranje WebTradera nije jednostavno poput kontroliranja aplikacije. Na primjer, WebTrader ne uključuje opciju trgovanja u grafičkom načinu.

Registracija

1. U bilo kojem trenu, dovoljno je pritisnuti Počni trgovati.

2. Registrirajte se na eToro tako da upišete svoje korisničko ime, lozinku i ostale podatke. Ispunite obrazac koristeći samo međunarodne znakove (bez palatala – č,ć,š,đ,ž), inače nije moguć nastavak registracije.

Registrační formulář eToro

Instalacija aplikacije

1. Po završetku registracije, kliknite na „Počni trgovati“ (Start trading). Ovo će Vas odvesti do instalacije eToro aplikacije.

Klikněte na tlačítko začít obchodovat

2. Preuzmite instalacijsku aplikaciju.
Stažení instalační aplikace

3. Pokrenite instalaciju i pratite upute. Jedan dio instalacije je odabir jezika. Međutim, taj odabir može se promjeniti u bilo kojem trenu u budućnosti.
Výběr jazyka

4. Po završetku instalacije, prijavite se u sustav koristeći Vaše korisničko ime i lozinku. S prijavom, ulazite u način trgovanja pravim novcem. Prijelaz na edukacijski način je moguć u bilo kojem trenutku. Doduše, potrebno se ponovno registrirati.
Přihlášení do aplikace

5. Počnite trgovati i zarađivati. Preporučamo čitanje našeg Priručnika o aplikaciji, posebice za početnike. Vodič kroz aplikaciju v hrvatštine.

eToro Web Trader

Odabir mrežnog preglednika za upravljanje Vašim trgovinskim transakcijama znači preskakanje koraka od 1 – 3 u prethodno spomenutim uputama. Vaš korisnički račun bit će dostupan s bilo kojeg računala povezanog na internet, iako ćete se trebati priviknuti na sporiji odaziv i manji komfor.

Kako biste pristupili eTorovom WebTraderu, molimo unesite www.etoro.com/WebTrader/ u adresnu traku Vašeg internetskog preglednika.